Veel gestelde vragen mp3 / mediaspeler

Hoe zet ik de bestanden van mijn mediaplayer over op de computer en andersom?

Zet de speler aan en koppel deze met de USB-kabel aan de PC. U kunt uw mediaplayer en de bestanden zien in de verkenner bij “Deze PC”. U kunt uw bestanden verplaatsen van uw mediaplayer naar uw PC en bestanden van uw PC op de mediaplayer zetten door de bestanden te kopiëren en te plakken of door de bestanden naar de mediaplayer te slepen.

Biedt geen van bovenstaande oplossingen een uitkomst? Neem dan contact met ons op.

Ik hoor geen/een vreemd geluid uit de oordopjes.

1. Controleer of het volume van de mediaplayer niet op 0 staat. 2. Controleer of de oordopjes goed op het apparaat zijn aangesloten. 3. Controleer of de oordopjes en het aansluitpunt van uw oordopjes en mediaplayer schoon zijn. 4. Controleer of er stof in de oortelefoon of luidspreker zit. 5. Controleer of het bestand niet beschadigd is. Doe dit op uw computer of op een ander apparaat dat de geluidsbestanden kan afspelen.

Biedt geen van bovenstaande oplossingen een uitkomst? Neem dan contact met ons op.

Waar kan ik de instellingen van mijn mediaplayer veranderen?

Ga naar “SYSTEM” in het menu. Vervolgens kunt u kiezen uit “Time”, “Back light”, “Language”, “Auto power off”, “Storage”, “Firmware” of “Reset”.

Biedt geen van bovenstaande oplossingen een uitkomst? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang heb ik garantie op mijn mediaplayer?

Uitsluitend voor fabricagefouten hanteren wij een garantieperiode van 12 maanden vanaf het moment dat u uw mediaplayer heeft ontvangen.

Biedt geen van bovenstaande oplossingen een uitkomst? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Powered by Codix